۰

اجتماعی و فرهنگی / کل اخبار

برگزاری اولین نشست پدافند غیر عامل در شهرستان سامان

ژانویه 6, 2015 در 11:00 توسط

اولین نشست پدافند غیر عامل در شهرستان سامان برگزار شد.
(تصویر آرشیو)
IMG_0845 (Copy)
به گزارش سامان بـرتـر ، سعید صالحی فرماندار شهرستان سامان در اولین نشست پدافند غیر عامل گفت: آموزش و فرهنگ سازی در راستای پدافند غیر عامل باید مورد توجه جامعه قرار بگیرد.

صالحی در ادامه این نشست با روسای ادرات و ارگان های شهرستان با اشاره بر اینکه فرهنگ سازی در زمینه پدافند غیر عامل باید باعث ایجاد فرهنگ سازی در جامعه شود تصریح کرد: در زمینه آموزش در زمینه های مرتبط با پدافند غیر عامل باید به صورت جدی برخورد کنیم.وی با بیان اینکه اطلاعات و آمار باید در سطح شهرستان به روز باشد، عنوان کرد: در پدافند غیر عامل باید با ایجاد کار گروه 11 گانه، با محوریت آموزش در سطح شهرستان سامان برگزار شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان سامان در این زمینه اذعان داشت: حادثه هیچ گاه خبر نمی کند و در این راستا باید مسئولین و مردم در تمامی لحظات زندگی خود آماده باشند و آموزش های لازم را در  رابطه با مقابله با بحران ها در دستور کار قرار دهند.

صالحی یادآور شد دستگاه ها باید امکانات موجود در ارگان های سطح شهرستان را شناسایی و برای دستگاه های موجود برنامه ریزی کنند.

وی در پایان خواستار طرح جامع پدافند غیر عامل و مدیریت بحران باید در سطح شهرستان سامان شد.

در ادامه این نشست یزدان آقاخانی شهردار سامان، با اشاره بر اینکه رعایت اصول پدافند غیر عامل در جامعه نیازمند باور و عزم ملی در جامعه دارد، اظهار داشت: پدافند غیر عامل، عاملی در کاهش آسیب پذیری در دوران بحران و حادثه است.

آقاخانی با بیان اینکه در توانمند سازی ایمن و پایدار در پدافندهای غیر عامل تمامی اقشارجامعه نقش موثری دارند، یادآور شد: توانمندی باید در گرو دانش فنی، و برخورادی از نظام یکپارچه باشد.

وی با اشاره بر اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، بیان داشت: باید فرهنگ عمومی در راستای پدافند غیر عامل در جامعه صورت پذیرد.

در ادامه این نشست داریوش یوسفی مدیر هلال احمر شهرستان شهرکرد با اشاره به اینکه در حوادث اولین گام  فرماندهی واحد است، اذعان داشت: آموزش‌های پدافند غیرعامل در جامعه در جهت امداد رسانی سریع به امدادگران باید صورت بگیرد زیرا کشور ایران در کمربند زلزله قرار گرفته و این راستا آموزش‌ها و راهکارهایی باید در سمت و سوی امداد رسانی سریع در مواقع بحرانی صورت پذیرد.

یوسفی با بیان اینکه مانورهای امداد و نجات در هفته‌های امداد و نجات و بلاهای طبیعی در سطح استان و شهرستان برگزار می‌شود، تصریح کرد: حادثه خبر نمی‌کند و همیشه آماده باشیم و گامی در جهت امداد و نجات برداریم.

وی در پایان با بیان اینکه پدافند غیر عامل به موقع در راستای جلوگیری از نقشه‌های شوم دشمن است، اظهار داشت: تقسیم بندی حوادث هم در پدافند غیر عامل نقش موثری خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع با درج ویرایش: جهانبین نیوز

 

دیدگاهتان را بنویسید

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *